20 Ocak 2017 Cuma

BESSAC TBM ve Tünel Makineleri Türkiye’de

BESSAC TBM ve Tünel Makineleri Türkiye’de


Dünyanın en önemli ve en deneyimli TBM ve Tünel Açma Makinesi üreticilerinden olan BESSAC, şimdi NEFTAŞ güvencesiyle Türkiye’de. Bessac, tünelcilik sektöründe hem üretici hem de imalatçı olarak yıllardır hizmet vermektedir.

Türkiye temsilciliğini NEFTAŞ’ın yaptığı Bessac, birçok prestijli metro, tünel ve mikro tünel inşaatında hem uygulamacı ve müteahhit olarak yer almıştır, hem de üstün deneyimi ve zamanının ötesindeki Ar-Ge departmanı ve mühendislik faaliyetleri sonucunda üretimlerini yatığı TBM’lerle müşterilerine etkin ve üstün kaliteli çözümler sunmuştur.


Satış ve servis kalitesiyle dünya çapında bir TBM imalatçısı olan Bessac, ürünlerini proje bazında, her uygulamaya yönelik özel talepleri gerçekleştirerek makinelerinin teslimatını yapmaktadır.

Deneyimli mühendis ve teknisyen kadroları, imalat ve uygulama ekipleri ve en kaliteli hammadde ve sarf malzemeleriyle Bessac her zaman dünyanın en önemli TBM imalatçıları arasındaki konumunu her zaman korumaktadır.


Bessac’ınn yanısıra birçok farklı inşaat makinesi ve endüstriyel ekipmanların Türkiye satış ve servisini yapan Neftaş, kule vinçler, mobil vinçler, TBM tünel makineleri, sondaj makineleri, zemin makineleri, dalgıç pompalar gibi ürün tiplerinde de dünyanın önde gelen markalarının temsilciliğini yapmaktadır. Detaylı bilgi için www.neftas.com